Wie jarig is….trakteert!

//Wie jarig is….trakteert!

Vandaag, op mijn verjaardag, besef ik mij dat Fotostudio DARI stiekem alweer 2 jaar bestaat! En wauw, wat is er in die 2 jaar al veel gebeurd!

Het begon in een oud schoolgebouw, niet wetende hoe het allemaal zou gaan lopen. Ondertussen verhuisd naar Hoensbroek, al ontelbaar veel mooie studioshoots mogen maken, bijna 70 trouwreportages,  3 fotoshoots in het buitenland en een een Destination Wedding!!

Vanaf vandaag slaat Fotostudio DARI echter ook een nieuwe weg in. Afgelopen maart is Richard om diverse redenen gestopt met dit bedrijf. Ik heb dit nog een tijdje op de achtergrond gehouden, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is om dit duidelijk naar buiten te brengen. De laatste maanden ben ik voornamelijk bezig geweest om een hoop zaken af te ronden, om oude hoofdstukken te sluiten. En ook nu bleek maar weer; als er ergens een deur dicht gaat, gaan er ook ontelbaar veel nieuwe deuren voor je open. Vele geweldige mensen om mij heen hebben mij nieuwe inzichten gegeven en ik ben er van overtuigd dat DARI toe is aan een nieuwe fase.

Er staan veel mooie toekomstplannen op de plank. Zowel in de studio als voor het nieuwe trouwseizoen. Volgend jaar 2 Destination Weddings! Maar ik begin door de komende weken eerst eens terug te kijken op de afgelopen maanden. 28 bruiloften heb ik mogen vastleggen dit jaar. En allemaal waren ze bijzonder op een eigen manier. Al deze verhalen gaan de komende tijd op de site nog voorbij komen. Ik mocht naar Zwitserland voor een coole loveshoot en daarna nog even naar Turkije voor een supergave afterweddingshoot. Ook hier ga ik nog allemaal op terugblikken in de komende blogs.

Maar wie jarig is, mag ook trakteren! En dat gaan we als allereerste doen! Boek/reserveer in oktober een fotoshoot naar keuze en ontvang maar liefst 15% korting. En als ik zeg op ALLE fotoshoots, betekend dat ook op alles! Een shoot in de studio, maar ook op trouwreportages voor 2019! So let’s celebrate and join my party!

By | 2018-10-03T08:52:19+00:00 oktober 3rd, 2018|Blog|1 Comment

One Comment

  1. Carla Berg Verkoeyen 3 oktober 2018 at 10:38 - Reply

    Hartelijk gefeliciteerd Danae. Hoop dat er nog vele mooie gebeurtenissen mogen volgen. Verheug me op zondag op de gewonnen fotoshoot op lokatie. Zondag is helaas wel regen voorspeld maar voor een stel stoere motorrijders maakt dat niet zoveel uit. Maar hoe zit dat met jouw fotoapparatuur?

Leave A Comment