Wie is DARI?

//Wie is DARI?
Wie is DARI? 2018-11-05T23:34:28+00:00

Wie ben ik? 

Mijn naam is Danae Willeme, 31 jaar jong en samenwonend met mijn lieve vriend en onze hond Puk. In 2009 ben ik per toeval begonnen met fotograferen bij Bell Photo Studio’s. Intern werd ik volledig opgeleid binnen de baby- en kinderfotografie.  Al snel bleek de feeling en de klik er te zijn en een nieuwe passie was geboren. Voordat ik begon met mijn eigen studio heb ik een aantal jaar bij een van de bekendste fotostudio’s van het zuiden mogen werken. Kennis en ervaring groeiden, een aantal cursussen/workshops/opleidingen volgden. En er ontstond een nieuwe droom, een eigen studio.

In juli 2016 was het zover; ik begon mijn eigen bedrijf: Fotostudio DARI. Naast studiofotografie rolde ik door een samenwerking met een andere fotograaf ook de wereld van trouwfotografie binnen. De combinatie tussen studiofotografie en trouwreportages bleek de ideale match. Ik vind het heerlijk om deze 2 werelden te kunnen combineren en ben me gaan specialiseren in newbornreportages, cakesmashshoots en trouwfotografie. In korte tijd heb ik hierdoor al ontzettend veel mooie momenten mogen vastleggen. In mijn studio in Hoensbroek, maar ook al vele huwelijken door heel Nederland, België en zelfs al op Mallorca. Daarnaast heb ik zelfs al diverse foto awards mogen winnen. Hier ben ik natuurlijk heel trots op en erg dankbaar voor!

Team Fotostudio DARI
De trouwreportages bij DARI worden vrijwel altijd verzorgd door 2 fotografen. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld vanuit verschillende standpunten werken. Daarnaast splitsen wij bij de voorbereidingen vaak op waardoor wij het verhaal kunnen vastleggen wat er in de ochtend bij de bruidegom gebeurt en hoe het er op dat moment bij de bruid aan toe gaat. Op deze wijze krijg je een mooie samenkomst van jullie dag.

Ik heb inmiddels al een mooi team om me heen gevormd met mensen die allemaal passievol, creatief en zeer oplettend zijn. Want op zo’n mooie dag gebeurd er zoveel dat jullie zelf vele van dit soort momenten misschien niet eens (bewust) meemaken. Doordat ik een team fotografen achter de hand hebben kan ik er altijd voor zorgen dat er 2 fotografen bij jullie aanwezig kunnen zijn. Als jullie dan na afloop jullie trouwalbum en foto’s komen ophalen kunnen jullie al deze mooie momenten weer herbeleven. Met een lach, en soms met een traan, dan is jullie trouwdag voor ons geslaagd!