Eerste hulp bij Trouwen!

//Eerste hulp bij Trouwen!
Bruidspaar onder prachtige wolken

Nog een paar dagen en dan begint voor mij het nieuwe trouwseizoen. De wintermaanden zijn langzaam voorbij, het zonnetje begint weer te schijnen en ik mag weer gaan doen wat ik zo ontzettend leuk vind; de liefde vastleggen!

Ik spreek regelmatig mensen die na het aanzoek eigenlijk geen idee hebben hoe ze moeten beginnen met het organiseren van hun grote dag. Geen stress, ik ga jullie vandaag wat tips meegeven waardoor jullie gewoon heerlijk kunnen genieten van deze voorbereidingen.

Tip 1 – Begin op tijd!
De trouwjurk moet vaak besteld of handgemaakt worden. De ringen moeten worden gesmeed en locaties zijn al snel volgeboekt. Begin dus ruim op tijd met oriënteren. Zeker in het hoogseizoen, tussen mei en september, zijn locaties en leveranciers snel bezet. Ik adviseer dan ook om minimaal een jaar voor de voorbereidingen uit te trekken.

Tip 2 – Wanneer willen jullie trouwen?
De allereerste vraag die alle locaties en leveranciers jullie zullen stellen bij een kennismaking; wat wordt jullie trouwdatum? Zolang deze niet vast staat is het lastig om verder al iets te regelen. Dus dit is de absolute stap 1; kies je trouwdatum!

Tip 3 – Locatie
Na het vaststellen van jullie trouwdag gaan jullie kijken waar jullie willen trouwen. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden. Wordt jullie bruiloft klassiek, vintage of misschien wel een heel specifiek thema? Daar moet de locatie dan natuurlijk ook bij passen. Hebben jullie de perfecte locatie gevonden? Dan kunnen jullie direct boeken om er zeker van te zijn dat deze op jullie bruiloft nog beschikbaar is.

Tip 4 – De fotograaf/videograaf
Natuurlijk leg ik met liefde ook jullie dag voor jullie vast! Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem gerust contact met me op om te kunnen zien of ik nog beschikbaar ben. De meeste bruidsparen boeken mij al een jaar op voorhand. Onder het genot van een kop koffie vertel ik jullie graag over mijn werk, nemen we rustig jullie wensen door en kunnen jullie op het gemak een aantal albums bekijken. Tevens kan ik jullie ook helpen met het boeken van een videograaf.

Klik op deze link om mijn tarieven te bekijken! https://www.dari-trouwreportages.nl/tarieven/

Tip 5 – De jurk! (En natuurlijk zijn pak!)
We kennen het bijna allemaal – I said YES to the dress! Wat veel mensen niet weten is dat een bruidsjurk besteld of gemaakt moet worden. Hier kan dus een aantal maanden overheen gaan. Zodra de jurk klaar is wordt er nog een passessie gepland en kan de jurk nog helemaal op maat worden aangepast. Houd er rekening mee dat je daardoor minimaal 6 tot 9 maanden op voorhand jouw trouwjurk gaat uitzoeken.

Voor het trouwpak van de bruidegom is deze periode iets korter. Echter; wil je een uniek en op maat gemaakt pak gaan uitzoeken? Houd dan alsnog rekening met 4 tot 6 maanden! Bekijk ook zeker eens onderstaande site voor inspiratie:
https://www.mill-tailoring.nl/

De tip der tips – Last but not least: Onthoud dat het JULLIE dag is!
Dat maakt mijn werk zo leuk. Elke bruiloft is uniek, omdat het jullie bruiloft is. Laat je niet teveel beïnvloeden door al die dromerige Pinterest foto’s of de mening van schoonmoeder. Jullie trouwdag draait om jullie. En jullie kunnen dus helemaal zelf bepalen hoe deze dag eruit komt te zien. Willen jullie een chique bruiloft in een kasteel of gewoon een intiem tuinfeest? Alles kan!

In het verleden heb ik al vele leveranciers mogen ontmoeten. Om inspiratie op te doen verwijs ik jullie graag naar:
https://www.jaikwiltrouweninlimburg.nl/

Hebben jullie vragen naar aanleiding van deze tips? Neem contact met me op en ik beantwoordt graag al jullie vragen!

By | 2019-04-02T15:13:22+00:00 april 1st, 2019|Blog|0 Comments

Leave A Comment