Destination Wedding in Mallorca | Bas & Floriska

//Destination Wedding in Mallorca | Bas & Floriska

Na de afgelopen weken moet ik mezelf even flink in de arm knijpen. Want ja, het is toch echt waar: ik mag niet alleen een loveshoot en afterweddingshoot in het buitenland gaan verzorgen, maar ik mag voor Fotostudio DARI nu ook mijn eerste bruiloft in het buitenland gaan vastleggen. En wel in Bella Italia…..WAUW…..ik ben trots en stuiter nu even door de kamer!

Hierdoor moet ik meteen denken aan mijn eerste bruiloft in het buitenland. In samenwerking met Foto Wijnands mocht ik mee naar Mallorca. Bas & Floriska trouwden daar op 2 juni 2016. Wat was het een geweldige ervaring waar ik hen nog steeds heel dankbaar voor ben.

Floriska was hoogzwanger en mocht nog maar net vliegen. Maar Mallorca, daar waren zij hun hart aan verloren. Dus als er getrouwd werd, dan was het daar. De dag van tevoren mocht ik een mooie loveshoot van ze maken in Valldemossa, een prachtig sfeervol bergdorpje. En omdat Floriska zwanger was, maakten we ook een paar foto’s met zwangerschapsjurk op het strand.

Op 2 juni was het dan echt zover; de bruiloft. Op de hotelkamers werden de laatste voorbereidingen getroffen, gevolgd door een emotionele first look. De fotoshoot vond plaats in Palma de Mallorca. Wat een mooie stad voor een trouwreportage! En de hele familie wachtte ondertussen rustig de ceremonie af. Wat zij echter niet wisten, was dat Bas en Floor de ceremonie niet op het vaste land zouden vieren, maar op de boot van Rafael Verdera. Na het afvaren werd de boot op zee stil gelegd, zodat er een prachtig uitzicht was op de Kathedraal van Palma. Na het ja-woord werd er een mooie route rondom Mallorca afgelegd waarbij de wind en de golven zorgden voor een aangename verkoeling.

Jammer genoeg moesten wij diezelfde avond weer terugvliegen naar Nederland. Maar wat was het een onvergetelijke reis. En na alle andere mooie, emotionele en onvergetelijke huwelijken die ik sindsdien mocht vastleggen volgt nu mijn eerste eigen Destination Wedding…naar Italië!

Om al een beetje in de stemming te komen, hieronder een terugblik op die prachtige bruiloft in Mallorca!

By | 2018-08-19T23:09:03+00:00 augustus 19th, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment